Financials Professional

Deze tweedelige online training is het vervolg op Financials Fundamentals en is voor accountants en assistenten die zich verder willen verdiepen in Financials. U dient deze training te volgen, alvorens u deel kan nemen aan de Consolidatie Professional training.

Direct inschrijven

INHOUD TRAINING:

In deze training stelt u zowel een EZ/VOF als een BV samen. Aan de hand van praktische oefeningen krijgt u inzicht in de opzet en uitwerking van deze verschillende soorten jaarrekeningen. U leert hoe u op efficiënte en overzichtelijke wijze betrouwbare jaarrekeningen maakt voor uw klanten en hoe u optimaal samenwerkt met collega's.

Deze training wordt online gegeven door middel van de applicatie GoToTraining, waarbij u deelneemt in een digitale klas. Onze ervaren docent is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en onze software oplossing. Hij geeft u digitaal les en deelt zijn ervaring uit de praktijk. Zo leert u omgaan met de software, alsmede diverse handigheden om er efficiënt mee te werken.

Na deelname aan deze training heeft u kennis van onder andere:

  • Bijzondere boekingen en splitsingen ten behoeve van de verloopoverzichten;
  • Berekende journaalposten;
  • De functionaliteit van de Samenstel Manager (CaseWare/SRA/Novak); 
  • Optimaal samenwerken met collega's binnen CaseWare Working Papers.

 

AANMELDINGSPROCEDURE:
Uit ervaring is gebleken dat 1 gehele dag online training te intensief is. Om de trainingsdag voor u zo optimaal mogelijk te laten verlopen, hebben wij de training daarom opgesplitst in 2 delen. Om over volledige basiskennis te beschikken, dient u wel beide trainingsdelen, opvolgend, gevolgd te hebben.
 
Let op: bij het invullen van dit aanmeldingsformulier meldt u zich aan voor het eerste deel. U dient zelf in het opmerkingsveld aan te geven op welke datum u deel wenst te nemen aan deel 2. U bent verzekerd van uw deelname aan deel 2 wanneer u de aanvullende bevestigingsmail ontvangen heeft.
 
De beschikbare data van deel 2 zijn: 
 
Datum Tijdstip
14 oktober 2020  
26 november 2020   
09:00 uur - 12:30 uur
09:00 uur - 12:30 uur
Details
Doelgroep: Accountants en Assistenten
Trainingsplatform:  Online
Kosten: € 400,-
PE-punten: Geen
Data en beschikbaarheid
Datum Plekken
maandag 12 oktober 8
woensdag 25 november 8
Direct inschrijven
Start:09:00 uur
Eind:12:30 uur
cwid inloggen Log in met je CaseWare ID om je gegevens automatisch in te laten vullen

Schrijf je in voor deze training

Ja, maak een CaseWare ID aan voor mij   Wat houdt dit in?

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.