Release Samenstel manager 2018

CaseWare On Line: SRA Samenstel Manager 2018

--

De SRA-CaseWare Samenstel Manager is geactualiseerd! De nieuwste versie van SRA-CaseWare Samenstel Manager biedt u meer gebruiksgemak, efficiency en overzicht! Door de toevoeging van metadata heeft u meer overzicht over alle lopende opdrachten. Ook zijn de leadsheets uitgebreid met materialiteitsgegevens en met grafieken waarbij u eenvoudig het huidige jaar met het voorgaande jaar kunt vergelijken.

De nieuwe werkprogramma’s en checklisten bieden u de tools om nog efficiënter te werken. Er zijn, op basis van voorloopvragen, werkprogramma’s toegevoegd voor de jaarrekening en het bestuursverslag, voor organisaties zonder winststreven (RJ 640 en RJk C1) en fondsenwervende instellingen (RJ 650 en RJk C2).
In de checklisten is een nieuwe checklist opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordeling Samenstellen ontwikkeld, welke volgt uit de per 1 januari 2018 in werking getreden NVKS.

Daarnaast is de beschrijving van de huishouding aangepast, waarbij zaken gemakkelijk kunnen worden overgenomen naar het afrondingsmemo. Is het afrondingsmemo flexibel gemaakt: op kantoorniveau kunnen hoofdstukken standaard dicht worden gezet en op klantniveau kunnen vrije hoofdstukken worden toegevoegd.

En tot slot is de materialiteitsberekening aangepast naar aanleiding van de nieuwe praktijkhandreiking materialiteit van SRA. 

Snel alle nieuwe functionaliteiten zien?
Op 14 december organiseren wij een webinar waarin wij de release van de SRA-CaseWare Samenstel Manager 2018 toelichten. 
 

 

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.