Best practice CaseWare Cloud

Deze sessie is bedoeld voor nieuwe gebruikers van CaseWare Cloud die aan de slag willen met samenwerken en/of samenstellen. In ongeveer 2 uur wordt u in groepsverband begeleid om de omgeving zo in te richten (best-practice inrichting) dat u er direct mee kunt werken.

Direct inschrijven

U heeft CaseWare Cloud recentelijk aangevraagd en/of wil gebruik gaan maken van de cloud-app Samenstel micro/klein. Tijdens deze training doorlopen wij samen met u een best-practice inrichting uit, zodat u na afloop direct op een goede manier gebruik kunt maken van CaseWare Cloud en/of de cloud-app Samenstel micro/klein. Deze best-practice inrichting is een configuratie die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met onze klanten. Er is in deze sessie ruimte voor maximaal 10 kantoren en per kantoor maximaal 2 personen. Wij verzoeken u een laptop mee te nemen. 

Wilt u liever één-op-één contact, met meer personen van uw organisatie deelnemen of heeft u andere wensen?  Neem dan contact op met uw accountmanager.

Voor een goed verloop van de training dient u zelf een aantal stappen te ondernemen. Dit betreft de activatie en de basisinrichting. Welke stappen u hiervoor minimaal moet nemen hebben wij eenvoudig uitgelegd in de volgende twee artikelen:

  1. Toegang tot CaseWare Cloud
  2. Best-practice inrichting CaseWare Cloud

Indien u deze stappen vooraf niet heeft uitgevoerd is het niet mogelijk om deel te nemen aan de training.

Details
Doelgroep: Startende CaseWare Cloud gebruikers
Duur: 2,5 uur
Kosten: Gratis
PE-uren: nee
Data en beschikbaarheid
Datum Plekken
Direct inschrijven
Start:09:30 uur
Eind:12:00 uur
cwid inloggen Log in met je CaseWare ID om je gegevens automatisch in te laten vullen

Schrijf je in voor deze training

Ja, maak een CaseWare ID aan voor mij   Wat houdt dit in?

Blijf op de hoogte van CaseWare Cloud
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.