19-11-2019

INHOUD Sessie:

In deze online sessie wordt u in ongeveer drie uur begeleid om uw CaseWare Cloud omgeving in te richten middels de best-practice inrichting; welke tot stand is gekomen in samenwerking met onze klanten. Zo richt u, uw eigen CaseWare Cloud en/of de cloud-app Samenstel micro/klein in, met de kennis van ervaren gebruikers en productspecialisten. Na afloop heeft u alle handvaten om conform best-practice gebruik te maken van CaseWare Cloud en/of de cloud-app Samenstel micro/klein. 

Deze sessie wordt online gegeven door middel van de applicatie GoToTraining, waarbij u deelneemt in een digitale klas. Wilt u liever één-op-één contact, met meer personen van uw organisatie deelnemen of heeft u andere wensen? Neem dan contact op met uw accountmanager.
 

AANMELDINGSPROCEDURE:

Voor een goed verloop van de training dient u zelf, voor aanvang van de sessie, een aantal stappen met betrekking tot de activatie en de basisinrichting te ondernemen. Welke stappen u hiervoor minimaal moet nemen hebben wij eenvoudig uitgelegd in de volgende twee artikelen:
 
  1. Toegang tot CaseWare Cloud
  2. Best-practice inrichting CaseWare Cloud

Indien u deze stappen vooraf niet heeft uitgevoerd is het niet mogelijk om deel te nemen aan de training.

Blijf op de hoogte van CaseWare Cloud
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.