Best-practice CaseWare Cloud (Accountancy)

Deze online sessie is bestemd voor nieuwe gebruikers van CaseWare Cloud, die willen starten met online samenwerken en/of gebruik willen maken van de Cloud-app SAMENSTEL+.

Direct inschrijven

INHOUD Sessie:

In deze online sessie wordt u in ongeveer drie uur begeleid om uw CaseWare Cloud omgeving in te richten middels de best-practice inrichting; welke tot stand is gekomen in samenwerking met onze klanten. Zo richt u, uw eigen CaseWare Cloud en/of de cloud-app Samenstel micro/klein in, met de kennis van ervaren gebruikers en productspecialisten. Na afloop heeft u alle handvaten om conform best-practice gebruik te maken van CaseWare Cloud en/of de cloud-app Samenstel micro/klein. 

Deze sessie wordt online gegeven door middel van de applicatie GoToTraining, waarbij u deelneemt in een digitale klas. Wilt u liever één-op-één contact, met meer personen van uw organisatie deelnemen of heeft u andere wensen? Neem dan contact op met uw accountmanager.
 

AANMELDINGSPROCEDURE:

Voor een goed verloop van de training dient u zelf, voor aanvang van de sessie, een aantal stappen met betrekking tot de activatie en de basisinrichting te ondernemen. Welke stappen u hiervoor minimaal moet nemen hebben wij eenvoudig uitgelegd in de volgende twee artikelen:
 
  1. Toegang tot CaseWare Cloud
  2. Best-practice inrichting CaseWare Cloud

Indien u deze stappen vooraf niet heeft uitgevoerd is het niet mogelijk om deel te nemen aan de training.

Details
Doelgroep: Startende CaseWare Cloud gebruikers
Sessieplatform:       Online
Kosten: Gratis
PE-uren: nee
Data en beschikbaarheid
Datum Plekken
donderdag 09 juli 5
Direct inschrijven
Start:09:30 uur
Eind:12:30 uur
cwid inloggen Log in met je CaseWare ID om je gegevens automatisch in te laten vullen

Schrijf je in voor deze training

Ja, maak een CaseWare ID aan voor mij   Wat houdt dit in?

Blijf op de hoogte van CaseWare Cloud
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.