Ochtendsessie

Workshop: instellen en beheren productpaden op centraal niveau

--

Aangezien u lid bent van één van onze kennisgroepen willen wij u graag uitnodigen voor een gratis workshop in ons Learning Centre in Apeldoorn. Het onderwerp betreft instellen en beheren productpaden op centraal niveau, wat het mogelijk maakt de paden van uw CaseWare producten buiten het dossier te kunnen instellen. Wat kunnen de voordelen zijn voor uw kantoor:

  • Geen fouten meer bij synchronisatie van de producten
  • Jaarovergang en updaten van nieuwe producten gaat veel eenvoudiger en efficiënter
  • Instellen van paden in de diverse templates is niet meer nodig bij een nieuwe jaarversie
  • Vermindering van het aantal instellingen voor het flashboard
  • Nieuwe versie van een manager hoeft niet meer lokaal te worden aangemaakt. Middels de synchronisatie mechanisme gaat dit nu geheel automatisch.

 

We organiseren deze workshop op dinsdag 6 maart van 10.00 - 12.00 uur. Aansluitend zal er tussen 12.00 en 13.00 uur voor een lunch worden gezorgd, indien u hier gebruik van wilt maken kunt u dit aangeven in het veld Opmerkingen. 

Inschrijven 
Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de workshop. Deelnemen aan deze workshop is geheel kosteloos. Indien u een collega mee wilt nemen verzoeken wij u deze separaat in te schrijven. Voor deze workshop ontvangt u geen PE-punten. 

Locatie
Deze workshop wordt gehouden in het CaseWare Learning Centre te Apeldoorn. Klik hier voor een routebeschrijving. U kunt op deze locatie eenvoudig en kosteloos parkeren. 

cwid inloggen Log in met je CaseWare ID om je gegevens automatisch in te laten vullen

Schrijf je in voor dit event

Ja, maak een CaseWare ID aan voor mij   Wat houdt dit in?

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.