Workshop: De fijne kneepjes van SBR Assurance

--

Vanaf boekjaar 2017 is digitaal deponeren van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel voor middelgrote rechtspersonen verplicht. Voor micro en klein is de SBR verplichting al een jaar een feit, maar voor middelgroot komt naast de SBR publicatiestukken ook de digitale controleverklaring met digitale ondertekening erbij. Wat betekent dit voor uw praktijk? Wat moet u doen om volledig SBR-proof te zijn en hoe kunt u de accountantsverklaring als controlerend accountant toevoegen?

Tijdens deze workshop laten wij u zien hoe u straks uw klanten ook met SBR assurance kunt bedienen. In de workshop is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en met een eigen dossier of testdossier een SBR-rapportage inclusief digitale verklaring op te stellen en digitaal te ondertekenen. Uiteraard laten wij u ook zien hoe dit in z'n werk gaat met de techniek van CaseWare.

Inschrijven
Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de workshop. Deelnemen aan deze workshop is geheel kosteloos. Voor deze workshop ontvangt u geen PE-punten. 

Locatie
Deze workshop wordt gehouden in het CaseWare Learning Centre te Apeldoorn. Klik hier voor een routebeschrijving. U kunt op deze locatie eenvoudig en kostenloos parkeren. 

Programma (indicatie)
13:45 Ontvangst
14:00 Start workshop
16:00 Afsluiting met borrel

Details
Data en beschikbaarheid
Datum Plekken
Direct inschrijven
Locatie
CaseWare Learning Centre
Amersfoortseweg 15F
7313 AB Apeldoorn
Start:13:45 uur
Eind:16:00 uur
cwid inloggen Log in met je CaseWare ID om je gegevens automatisch in te laten vullen

Schrijf je in voor deze inloopmiddag

Ja, maak een CaseWare ID aan voor mij   Wat houdt dit in?

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.