CaseWare Open

07-06-2017

U verblijft in het mooie buitengebied van Maarssen in de inspirerende entourage van evenementenlocatie Inn Style. Aansprekende sprekers presenteren en demonstreren u de stroomlijning van dataflow en workflow binnen en buiten uw kantoor.

U ziet hoe de stroom van data en apps richting de cloud u ondersteunt in uw dagelijkse praktijk, uw eigen kwaliteiten versterkt en u uitdaagt om nieuwe kansen te benutten. Schrijf u meteen in en kom nu alvast in de flow.

Klik hier om u in te schrijven voor de CaseWare Open

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en parallelsessies.

Het programma
12:30      Ontvangst, registratie en lunch
13:00      Opening & introductie, Joost Ekkelboom, manager sales CaseWare Nederland
13:05      Enter the flow, visie en strategie, Richard Schiphorst, algemeen directeur CaseWare Nederland
13:20      Online samenstellen in de Cloud, Joost Ekkelboom, manager sales CaseWare Nederland
14:05      The Future of Auditing, Dwight Wainman, CEO CaseWare International
14:45      Parallelsessies ronde 1
15:15      Pauze 
15:45      Parallelsessies ronde 2
16:30      Interactieve masterclass, Ruud Veltenaar, trendwatcher & friskijker
18:00      Afsluiting
18:15      Live cooking @foodcourts

 


Joost Ekkelboom
 

Richard Schiphorst
 

Dwight Wainman
 

Ruud Veltenaar
 

Joost Ekkelboom, manager sales, is deze dag uw gastheer en heet u vanaf 13.00 uur van harte welkom. Daarna zal Richard Schiphorst, algemeen directeur van CaseWare Nederland, schetsen welke ontwikkelingen u de komende periode van CaseWare Nederland mag verwachten.

Vervolgens nemen Joost Ekkelboom en Rob van der Loo u mee in de oplossingen zoals deze nu beschikbaar zijn. De nadruk ligt hierbij op online samenstellen. Hoe kunt u met de nieuwe Cloud oplossingen slim samenwerken, risicogericht samenstellen en wat betekent dit voor uw organisatie en uw klant?

Dwight Wainman, CEO van CaseWare International, neemt u vervolgens mee in de internationale visie en ervaringen, waarbij de nadruk zal liggen op Analytics en Artificial Intelligence.

Na deze plenaire presentaties bepaalt u twee rondes lang uw eigen programma in de vorm van vier mogelijke parallelsessies.

Het officiële gedeelte van de dag wordt tot slot plenair afgesloten met een interactieve masterclass en presentatie van Ruud Veltenaar over alle huidige en toekomstige ontwikkelingen, toegespitst op financiële dienstverlening.

 


De parallelsessies

“Optimaal samenwerken in de Cloud”

Tijdens  deze sessie ziet u hoe CRM en DMS in één flow gecombineerd kunnen worden met de krachtige techniek van CaseWare.  Door middel van slimme koppelingen stroomt data van de ene naar de andere applicatie, wat niet alleen leidt tot verregaande efficiency, maar ook tot grote kwaliteitsverbetering. Daarnaast heeft u door slimme technieken volledig overzicht over uw workflow. Hierdoor worden verbindingen gelegd tussen de diverse applicaties bij u op kantoor en houdt u ten alle tijden het overzicht over uw praktijk.
Gepresenteerd door Don van Zijtveld, Change to Comm. 
“Samenstellen in de Cloud”
De nieuwste flow binnen accountancy is het online samenstellen. Tijdens de CaseWare Open ziet u hoe een hoe online samenstellen volledig in de Cloud kan plaatsvinden. Slimme koppelingen en de juiste dossieropbouw, conform COS4410, resulteren in een jaarrekening met de bijbehorende SBR Rapportage. In deze sessie maakt u kennis met het nieuwe online samensteldossier en de online rapportage voor micro entiteiten.

Gepresenteerd door Joost Ekkelboom en Hugo Steensma, CaseWare Nederland.
“Slimmer samenwerken met behulp van de Cloud”
De ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en de vraag is vaak waar te beginnen. Daarnaast wilt u uw huidige processen waarborgen, want u wil ten alle tijden de juiste kwaliteit leveren aan uw klant en zonder onderbreking doordraaien. In deze parallelsessie ziet u hoe u de overstap naar de Cloud in uw eigen tempo uit kunt voeren. Door gebruik te maken van de slimme synchronisatietechniek laten we zien hoe u uw huidige omgeving kan verbinden aan de Cloud. Zo kunt u nu al alle voordelen ervaren en kiest u uw eigen flow.Gepresenteerd door Arthur Moenaff en Joost van Berkum, CaseWare Nederland.
“Best practice CaseWare Cloud”
Hoe kan de Cloud het beste worden ingericht voor uw kantoor, wat is een optimale indeling van dossiers, hoe ziet beveiliging eruit en hoe betrek ik de klant in mijn proces? Wat betekent dit voor de processen binnen mijn kantoor? Deze en andere vragen heeft CaseWare samen met Henk Overbosch van Docco beantwoord in een Best Practice voor CaseWare Cloud. In deze sessie zal Henk Overbosch samen met Rob van der Loo u meenemen in de optimale flow in de Cloud.


Gepresenteerd door  Henk Overbosch, Docco en Rob van der Loo, CaseWare Nederland.
 
 

Inschrijven

Social Media
Tweet mee via #cwo2017

CaseWare Open 2016
Zie onderstaand een compilatie van de CaseWare Open 2016. 

Datum:07 juni 2017
Locatie:Inn Style
 Herenweg 55
 3602 AN Maarssen